Monday, May 24, 2010

Fun time!



Ütleme niiet viimane aeg on olnud väga tripi, skeidi ja peo rohke olnud. Kohati isegi liialt, kuid ei vingu eriti. Selline elustiil mulle sobib vähemalt. Elu peab elama ikka täiel rinnal. Taavi sünnipäev oli väga mahe sai nalja ja värki. Kuid seal lõpuks kõik kadusid magama. Me Kainiga ainukestena olime mingid unetud. Läksime kell 5 varahommikul Taavi juurest ära. Läksime siis skeitima varastel hommiku tundidel. Me muidugi "räigelt" sõitsime rulaga. Rohkem passisime, jõime õlut ja suitsetasime. Lõpuks loopisime taarat seal jne jne. Mingi 7 aeg läksime ära kotimatka.









Nüüüd alles laupäeval mõtlesime, et võtame Kainiga tripi ette peale Vargamäed. Me targa näoga läksime omaarust hääletama. Lõpuks läks meil 4 ja pool tundi aega, et 30 km kaugusel jõuda. Pool sellest maast me kõndisime, mis oli nagu elu väsitav. Üldse oli fun laupäev muidugi. Tegime nalja pildistasime. Siis siin nüüd ka mõned pildid veel :D




Lisaks sellele, see ei jää meie viimasteks trippideks või pidudeks. Jääge siis lainele küll neid tuleb juurde küllaga ja külllaga. Nägudeni semud seniks !!!

No comments:

Post a Comment